b puoti ihana

Puoti

Nitan Ihana luontaispuodin ja ayurveda-hoidot löydät 1.4. lähtien osoitteesta Jataniementie 21A, Sotkamo !

NORMAALI AUKIOLOAJAT (seuraa poikkeuksia facebookista):

  • MA 12-18
  • TI 10-16
  • KE-PE 10-17
  • LA 10-14

IhanaSoman luontaispuoti on monille tuttu Ihana-kauppa, joka on Sotkamossa jo toiminut kohta 5 vuotta Kainuuntien "alkupäässä". Toukokuussa 2016 Ihana muutti Kainuuntie 26seen ja siitä alkoi Hoitolan (Salonki Soman) ja Kaupan yhteiselo samassa osoitteessa.

IhanaSoman luontaispuoti on pieni, mutta monipuolinen lifestyle luontaistuote-kauppa. Perimmäiset ja tärkeimmät arvokriteerit, jotka ohjaa valintoja ja kaupan valikoimaa on laatu, rehellisyys ja aitous. Kaiken tämän taustalla on vilpitön halu auttaa ja inspiroida muita terveyden ja hyvinvoinnin vihreälle tielle. Ihana sanan valinta liikkeen nimeksi kumpuaakin näkemyksestäni mitä terveys on? Terveys tarkoittaa nimenomaan virkeyttä ja onnea elämään, ihanaa oloa, sekä elämänasennetta joka kantaa läpi elämän ilojen ja myrskyjen.

" Haluan, että kauppa on helppo paikka asiakkaalle, josta voi huoletta hakea parhaat tuotteet. Sortimentti ei ole ehkä laaja, mutta juuri siksi, että turhat täytetuotteet hyllyiltä on jätetty pois. Seulon ja etsin niitä huippujuttuja, jotta sinun ei tarvitse aikaa siihen käyttää. Haluan myös palvella yksilöllisesti asiakkaitani, ja siitä syystä suosittelen jokaista jolla kysymyksiä varaamaan oman henkilökohtaisen terveyskonsultaatio ajan, jossa teemme yksilöllisen ravintolisä ohjelman. "  

Valikoimiin kuuluvat luontaistuotteet, ravintolisät, luonnonkosmetiikka, superfoodit, sekä kausittain vaihtuvat luomuherkut. Muutamia terveystuotteiden merkkejä mainitakseni, mitä löytyy on Terranova, Solgar, Bioteekki, Puhdas+, Futmed, Superiour Source, Foodin, Puhdistamo, Nutriworks, Masajo ja Arctic Warriors. Luonnonkosmetiikkaa edustaa mm. Nafha, Madara, Mossa, Naturado, Boho, sekä Unique hiustuotteet. 

Uusimmat kuulumiset ja tuoreimmat jutut löydät minun facebookin ja instagramin sivuilta(https://www.facebook.com/ihanashop/ ja Instagramissa: IHANA_SHOP ).

Minua voi myös pyytää esittelemään/luennoimaan eri terveys ja kauneus aiheista yrityksiin tai kotikutsuille yms.

Suurella sydämellä, Ihana puodin yrittäjä Nita Ruuskanen 

ps. Huomaathan myös sivuillamme Blogin, jonne tulen kirjoittelemaan jatkossa aivoituksiani <3

 

 

Yhteystiedot

Riikka Pääkkö

- Kosmetologipalvelut
- Kestopigmentoinnit
- Rakennekynnet
p. 045-351 8383

Nita Rogers

- Luontaispuoti
- Instagramissa: IHANA_SHOP
p. 044-280 8778

Kirsi Rahikainen-Kiviranta

- Klassinen ja aromahieronta
p. 044-980 9538

Kirsi Suutari

- Koko kehon vyöhyketerapia
- Intialainen päähieronta
p. 040-754 7903